SAR Katwijk

Volg SAR Katwijk op Twitter


Je bent hier: Home

De volgende editie van SAR Katwijk vindt plaats op zaterdag 8 juli 2017. Van 10.00 uur tot 16.00 uur wordt u een spectaculair programma aangeboden ter land, ter zee en in de lucht voor de kust van Katwijk. Noteer deze datum alvast in uw agenda! Achter de schermen is de organisatie ondertussen druk bezig met het programma voor 2017.

 

SAR Katwijk is een jaarlijks terugkerend evenement, wat wordt georganiseerd door de Katwijkse Reddingsbrigade (KRB). Gedurende de dag laten de diverse deelnemers hun werkzaamheden zien op het gebied van reddingswerk.
De KRB verzorgt in samenwerking met onder andere de  Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, Politie,  Brandweer Katwijk, Regionale Ambulance Voorziening Hollands-Midden, NHV, PHDC, Kustwacht en vele anderen een dagvullend programma voor zowel jong als oud.

   

SAR Katwijk 2017 op zaterdag 8 juli 2017

SAR Katwijk 2017 op zaterdag 8 juli 2017

De Katwijkse Reddingsbrigade organiseert jaarlijks de spectaculaire reddingsdemonstratie SAR Katwijk. Ook in 2017 vindt SAR Katwijk weer plaats: het Search & Rescue spektakel wordt dan gehouden op zaterdag 8 juli. Tijdens SAR Katwijk tonen diverse hulpverleningsinstanties hun mogelijkheden op het gebied van redding...

Lees meer...

Stem op het initiatief van de KRB!

Stem op het initiatief van de KRB!

Stem op het initiatief van de KRB voor het aanschaffen van zonnepanelen voor de twee reddingsposten. Door middel van deze zonnepanelen wil de KRB op een duurzame manier energie opwekken. Daarnaast zorgt dit voor een besparing op de energiekosten, hetgeen dan weer besteedt kan worden aan primaire taak als reddingsbrigade...

Lees meer...

Drukbezocht SAR Katwijk 2016 groot succes!

Drukbezocht SAR Katwijk 2016 groot succes!

[Update 14-7-2016 13:00] Zaterdag 9 juli organiseerde de Katwijkse Reddingsbrigade weer SAR Katwijk ( foto's 2016 ). In samenwerking met collega-hulpverleners kreeg het massaal toegestroomde publiek een spectaculaire SAR-show voorgeschoteld.

Lees meer...

SAR Katwijk ontvangt KW! Label

SAR Katwijk ontvangt KW! Label

Op maandag 29 februari heeft Katwijk Marketing het KW! Label toegekend aan SAR Katwijk. Het Search and Rescue evenement (SAR) wordt jaarlijks georganiseerd door de Katwijkse Reddingsbrigade en de organisatie is erg blij met deze bijzondere toekenning.

Lees meer...
barningrental.pngdrukwerkenzo.pnghoresca_horecavo.pngjohanvdboon.pngprofilepaul.pngrabobank.jpgreco.jpgvandermeij.pngviking.png

Parkeren

Parkeren tijdens SAR Katwijk

Waar kan je parkeren tijdens SAR Katwijk?

Waar is het?

Lokatie SAR Katwijk

Bekijk de locatie van SAR Katwijk.

SAR Katwijk op Facebook

http://www.facebook.com/sarkatwijk

Volg SAR Katwijk op facebook.com/sarkatwijk.

Met dank aan...Reddingsspel

Speel het Reddingsspel

zoek