SAR Katwijk

Volg SAR Katwijk op Twitter


Je bent hier: Home Contact Route

Routebeschrijving

SAR Katwijk vindt plaats om en rond de Boulevard in Katwijk ter hoogte van de Vuurtoren.

Met de auto vanuit Amsterdam:

Vanuit de richting Amsterdam rijdt u via de A4 en de A44 in de richting Leiden, Den Haag Centrum. Vervolgens neemt u de afslag 'Leiden, Utrecht, Valkenburg, Katwijk' en gaat u via de N206 richting Katwijk Na ongeveer 2 km. neemt u de afslag Katwijk aan Zee. Bij de verkeerslichten gaat u links af. Bij de twee rotondes die u tegen komt, gaat u rechtdoor. Na de tweede rotonde gaat u rechtdoor de Tramstraat in. De Tramstraat gaat over in de Kon. Wilhelminastraat. Aan het einde gaat u links af de Bouelvard op. Na 500 meter ziet uw de vuurtoren aan uw linkerhand. Het demonstratie-terrein vindt u tegenover de vuurtoren op het strand.

Met de auto vanuit Den Haag:

Vanuit de richting Den Haag rijdt via de N44 (overgaand in de A44) richting Leiden, Amsterdam. U neemt dan de afslag 'Leiden, Valkenburg, Katwijk, Noordwijk' en gaat dan via de N206 richting Katwijk. Na ongeveer 2 km. neemt u de afslag Katwijk aan Zee. Bij de verkeerslichten gaat u links af. Bij de twee rotondes die u tegen komt, gaat u rechtdoor. Na de tweede rotonde gaat u rechtdoor de Tramstraat in. De Tramstraat gaat over in de Kon. Wilhelminastraat. Aan het einde gaat u links af de Bouelvard op. Na 500 meter ziet uw de vuurtoren aan uw linkerhand. Het demonstratie-terrein vindt u tegenover de vuurtoren op het strand.

Met het Openbaar Vervoer:

Vanuit Leiden: bus 37, 38 uitstappen halte Vuurbaak of bus 31 uitstappen halte Tramstraat

Vanuit Den Haag: bus 90

Vanuit Haarlem: bus 90

Uitstappen bij halte Vuurbaak.

Laatst aangepast ( maandag 18 mei 2015 15:35 )  
ah.pngbarningrental.pngdeining19.pngdrukwerkenzo.pngfonds1818.pnghoresca_horecavo.pnghuurmaat-logo.jpgjohanvdboon.pngkatwijk.jpgkidsjumping.jpgprofilepaul.pngrabobank.jpgreco.jpgschaddee.pngvandermeij.pngvanmaanen.pngviking.png