SAR Katwijk

Volg SAR Katwijk op Twitter


Je bent hier: Home Pers

Voor de pers

Indien u naar aanleiding van verstuurde persberichten nog aanvullende vragen heeft, kunt u contact opnemen met onderstaande personen. Wilt u onze persberichten ook ontvangen, mail dan u gegevens naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Regelmatig ontvangt de organisatie van SAR Katwijk aanvragen voor perskaarten. Met name van fotografen die achter de afzettingen op het heli-platform opnames willen maken. Gezien de strikte regels van Inspectie Verkeer en Waterstaat is het helaas niet mogelijk om binnen het afgesloten terrein foto's te maken. Rondom het heli-platform zijn echter voldoende locaties om mooie opnames te maken.

Persfoto's

Voor het gebruik van foto's in berichtgeving over SAR Katwijk is een perskit beschikbaar. Zoekt u ander (beeld)materiaal? Mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Persinformatie & Public Relations

Anneke Guijt Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Mediapartners:

Laatst aangepast ( vrijdag 08 juli 2016 13:46 )  
ah.pngbarningrental.pngdeining19.pngdrukwerkenzo.pngfonds1818.pnghoresca_horecavo.pnghuurmaat-logo.jpgjohanvdboon.pngkatwijk.jpgkidsjumping.jpgprofilepaul.pngrabobank.jpgreco.jpgschaddee.pngvandermeij.pngvanmaanen.pngviking.png