SAR Katwijk

Volg SAR Katwijk op Twitter


Je bent hier: Home Nieuws Laatste nieuws

Laatste nieuws

SAR Katwijk 2107 © Gert-Jan Onderwater Fotografie

Succesvol SAR Katwijk 2017!

Zaterdag 8 juli organiseerde de Katwijkse Reddingsbrigade weer SAR Katwijk. In samenwerking met collega-hulpverleners kreeg het massaal toegestroomde publiek een spectaculaire SAR-show voorgeschoteld. Gedurende de hele dag haalden de deelnemers alles uit de kast om de bezoekers te tonen wat er mogelijk is op het gebied van (zee)reddingswerk. Oude en nieuwe reddingsmethoden, varend en in de lucht, grootschalige inzet of individuele hulpverlening. Alle vormen van hulpverlening passeerden deze dag de revue.

Laatst aangepast op maandag 10 juli 2017 14:29

Lees meer...

   
Afscheid alle eenheden SAR Katwijk 2016

Drukbezocht SAR Katwijk 2016 groot succes!

[Update 14-7-2016 13:00] Zaterdag 9 juli organiseerde de Katwijkse Reddingsbrigade weer SAR Katwijk (foto's 2016). In samenwerking met collega-hulpverleners kreeg het massaal toegestroomde publiek een spectaculaire SAR-show voorgeschoteld.

Laatst aangepast op donderdag 14 juli 2016 12:22

Lees meer...

   
Laura van Noort en Kees de Mol nemen het KW! certificaat in ontvangst namens de organisatie van SAR Katwijk

SAR Katwijk ontvangt KW! Label

Op maandag 29 februari heeft Katwijk Marketing het KW! Label toegekend aan SAR Katwijk. Het Search and Rescue evenement (SAR) wordt jaarlijks georganiseerd door de Katwijkse Reddingsbrigade en de organisatie is erg blij met deze bijzondere toekenning.

Laatst aangepast op vrijdag 04 maart 2016 10:41

Lees meer...

   
ah.pngbarningrental.pngdeining19.pngdrukwerkenzo.pngfonds1818.pnghoresca_horecavo.pnghuurmaat-logo.jpgjohanvdboon.pngkatwijk.jpgkidsjumping.jpgprofilepaul.pngrabobank.jpgreco.jpgschaddee.pngvandermeij.pngvanmaanen.pngviking.png