SAR Katwijk

Volg SAR Katwijk op Twitter   


Je bent hier: Home Nieuws Laatste nieuws

Laatste nieuws

© Leidsch Dagblad - Jiri Hartog - Johan Westra

Informatief en spectaculair SAR Katwijk 2015 groot succes!

Zaterdag 11 juli vond SAR Katwijk 2015 plaats, waarbij ruim 20 organisaties hun mogelijkheden toonden op het gebied van hulpverlening en reddingswerk. Het massaal toegestroomde publiek kon op deze mooie zomerdag genieten van een spectaculair programma (foto's).

Laatst aangepast op dinsdag 14 juli 2015 13:19

Lees meer...

   

SAR-demo met drone van Omniworkx

Nieuw tijdens SAR Katwijk 2015 is een spectaculaire SAR-demo met een Unmanned Aerial Vehicle (drone / UAV van Omniworkx. De drone wordt ingezet om een in zee drenkeling op te sporen.

Lees meer...

   

Varende deelnemers voorgesteld

De Katwijkse Reddingsbrigade (KRB) organiseert dit jaar op zaterdag 11 juli het International Search And Rescue Event (SAR) in Katwijk. Zoals ieder jaar heeft de KRB weer een mooi deelnemersveld en worden de varende deelnemers voorgesteld.

Laatst aangepast op vrijdag 03 juli 2015 12:34

Lees meer...

   
ah.pngaquamar.jpgballonnenkoerier.pngbarningrental.pngbeslagkom.pngdeining19.pngfonds1818.pnghoresca_horecavo.pngjohanvdboon.pngkatwijk.jpgkidszoo.pnglogoLouwman.pngprofilepaul.pngrabobank.jpgschaddee.pngsportbedrijfkatwijk.pngsunsetbeach.pngvandermeij.pngvanmaanen.pngvanrhijnbouw.pngvdputten.pngviking.pngwantveld.png


Posters SAR Katwijk...