SAR Katwijk

Volg SAR Katwijk op Twitter   


Je bent hier: Home Nieuws Laatste nieuws

Laatste nieuws

SAR-demo met drone van Omniworkx

Nieuw tijdens SAR Katwijk 2015 is een spectaculaire SAR-demo met een Unmanned Aerial Vehicle (drone / UAV van Omniworkx. De drone wordt ingezet om een in zee drenkeling op te sporen.

Lees meer...

   

Maak kans op deelname aan SAR Katwijk!

Wil jij mee doen aan SAR Katwijk? Dan kan... Ook dit jaar bieden wij weer een rol als slachtoffer aan tijdens SAR Katwijk.

Laatst aangepast op vrijdag 03 juli 2015 14:04

Lees meer...

   

Rescue Kids op 4 juli afgelast!

UPDATE: Gezien de verwachte warmte en de verwachte drukte op het strand zal Rescue Kids zaterdag 4 juli helaas niet door gaan. We hopen u te zien tijdens SAR Katwijk op 11 juli. De kinderen kunnen dan hun ingekleurde kleurplaat inleveren.

Laatst aangepast op donderdag 02 juli 2015 13:59

Lees meer...

   

Varende deelnemers voorgesteld

De Katwijkse Reddingsbrigade (KRB) organiseert dit jaar op zaterdag 11 juli het International Search And Rescue Event (SAR) in Katwijk. Zoals ieder jaar heeft de KRB weer een mooi deelnemersveld en worden de varende deelnemers voorgesteld.

Laatst aangepast op vrijdag 03 juli 2015 12:34

Lees meer...

   

SAR Katwijk 2015: een informatief en spectaculair evenement

De Katwijkse Reddingsbrigade (KRB) organiseert dit jaar op zaterdag 11 juli SAR Katwijk 2015. Dit toonaangevende evenement is het hoogtepunt van het jaar voor de vrijwilligers van de KRB. Ieder jaar krijgen zij het weer voor elkaar een dagprogramma van 10.00 uur tot 16.00 uur te vullen. SAR Katwijk vindt plaats op het strand en op de Boulevard, vlakbij de Vuurtoren.

Laatst aangepast op woensdag 10 juni 2015 08:52

Lees meer...

   
ah.pngaquamar.jpgballonnenkoerier.pngbarningrental.pngbeslagkom.pngdeining19.pngfonds1818.pnghoresca_horecavo.pngjohanvdboon.pngkatwijk.jpgkidszoo.pnglogoLouwman.pngprofilepaul.pngrabobank.jpgschaddee.pngsportbedrijfkatwijk.pngsunsetbeach.pngvandermeij.pngvanmaanen.pngvanrhijnbouw.pngvdputten.pngviking.pngwantveld.png


Posters SAR Katwijk...