SAR Katwijk

Volg SAR Katwijk op Twitter


Je bent hier: Home Nieuws Laatste nieuws

Laatste nieuws

SAR Katwijk 2017 op zaterdag 8 juli 2017

De Katwijkse Reddingsbrigade organiseert jaarlijks de spectaculaire reddingsdemonstratie SAR Katwijk. Ook in 2017 vindt SAR Katwijk weer plaats: het Search & Rescue spektakel wordt dan gehouden op zaterdag 8 juli. Tijdens SAR Katwijk tonen diverse hulpverleningsinstanties hun mogelijkheden op het gebied van reddingswerk.

Laatst aangepast op dinsdag 07 maart 2017 10:59

Lees meer...

   
Stem op het initiatief van de KRB voor het aanschaffen van zonnepanelen voor de twee reddingsposten.

Stem op het initiatief van de KRB!

Stem op het initiatief van de KRB voor het aanschaffen van zonnepanelen voor de twee reddingsposten. Door middel van deze zonnepanelen wil de KRB op een duurzame manier energie opwekken. Daarnaast zorgt dit voor een besparing op de energiekosten, hetgeen dan weer besteedt kan worden aan primaire taak als reddingsbrigade:  voorlichting over gevaren in en bij de zee, preventie en het redden van mensen!

Laatst aangepast op donderdag 19 januari 2017 14:00

Lees meer...

   
Afscheid alle eenheden SAR Katwijk 2016

Drukbezocht SAR Katwijk 2016 groot succes!

[Update 14-7-2016 13:00] Zaterdag 9 juli organiseerde de Katwijkse Reddingsbrigade weer SAR Katwijk (foto's 2016). In samenwerking met collega-hulpverleners kreeg het massaal toegestroomde publiek een spectaculaire SAR-show voorgeschoteld.

Laatst aangepast op donderdag 14 juli 2016 12:22

Lees meer...

   
Laura van Noort en Kees de Mol nemen het KW! certificaat in ontvangst namens de organisatie van SAR Katwijk

SAR Katwijk ontvangt KW! Label

Op maandag 29 februari heeft Katwijk Marketing het KW! Label toegekend aan SAR Katwijk. Het Search and Rescue evenement (SAR) wordt jaarlijks georganiseerd door de Katwijkse Reddingsbrigade en de organisatie is erg blij met deze bijzondere toekenning.

Laatst aangepast op vrijdag 04 maart 2016 10:41

Lees meer...

   
barningrental.pngdrukwerkenzo.pnghoresca_horecavo.pngjohanvdboon.pngprofilepaul.pngrabobank.jpgreco.jpgvandermeij.pngviking.png

Met dank aan...


zoek