SAR Katwijk

Volg SAR Katwijk op Twitter


Je bent hier: Home

Op zaterdag 8 juli 2017 vond SAR Katwijk weer plaats. Van 10.00 uur tot 16.00 uur werd een spectaculair en afwissend programma (foto's) gepresenteerd. Achter de schermen is de organisatie ondertussen alweer begonnen met de voorbereidingen voor SAR Katwijk 2018.

De volgende editie van SAR Katwijk vindt plaats op zaterdag 14 juli 2018. Van 10.30 uur tot 16.00 uur wordt u een spectaculair programma aangeboden ter land, ter zee en in de lucht voor de kust van Katwijk. Noteer deze datum alvast in uw agenda!


 

SAR Katwijk is een jaarlijks terugkerend evenement, wat wordt georganiseerd door de Katwijkse Reddingsbrigade (KRB). Gedurende de dag laten de diverse deelnemers hun werkzaamheden zien op het gebied van reddingswerk.
De KRB verzorgt in samenwerking met onder andere de  Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, Politie,  Brandweer Katwijk, Regionale Ambulance Voorziening Hollands-Midden, NHV, PHDC, Kustwacht en vele anderen een dagvullend programma voor zowel jong als oud.

   

Succesvol SAR Katwijk 2017!

Succesvol SAR Katwijk 2017!

Zaterdag 8 juli organiseerde de Katwijkse Reddingsbrigade weer SAR Katwijk. In samenwerking met collega-hulpverleners kreeg het massaal toegestroomde publiek een spectaculaire SAR-show voorgeschoteld. Gedurende de hele dag haalden de deelnemers alles uit de kast om de bezoekers te tonen wat er mogelijk is op het gebied...

Lees meer...

Drukbezocht SAR Katwijk 2016 groot succes!

Drukbezocht SAR Katwijk 2016 groot succes!

[Update 14-7-2016 13:00] Zaterdag 9 juli organiseerde de Katwijkse Reddingsbrigade weer SAR Katwijk ( foto's 2016 ). In samenwerking met collega-hulpverleners kreeg het massaal toegestroomde publiek een spectaculaire SAR-show voorgeschoteld.

Lees meer...

SAR Katwijk ontvangt KW! Label

SAR Katwijk ontvangt KW! Label

Op maandag 29 februari heeft Katwijk Marketing het KW! Label toegekend aan SAR Katwijk. Het Search and Rescue evenement (SAR) wordt jaarlijks georganiseerd door de Katwijkse Reddingsbrigade en de organisatie is erg blij met deze bijzondere toekenning.

Lees meer...
ah.pngbarningrental.pngdeining19.pngdrukwerkenzo.pngfonds1818.pnghoresca_horecavo.pnghuurmaat-logo.jpgjohanvdboon.pngkatwijk.jpgkidsjumping.jpgprofilepaul.pngrabobank.jpgreco.jpgschaddee.pngvandermeij.pngvanmaanen.pngviking.png

Parkeren

Parkeren tijdens SAR Katwijk

Waar kan je parkeren tijdens SAR Katwijk?

Waar is het?

Lokatie SAR Katwijk

Bekijk de locatie van SAR Katwijk.

SAR Katwijk op Facebook

https://www.facebook.com/sarkatwijk

Volg SAR Katwijk op facebook.com/sarkatwijk.

trailer sar katwijk 2015

Video's van SAR Katwijk